Зелений чай Товарів у наявності: 5

Зелений чай

  Для найкращого зеленого чаю відбирають тільки два верхніх листочка та чайну бруньку. Щоб отримати зелений чай дуже важливо зупинити процес ферментації в щойнозібраному чайному листі, який є основним при виробництві чорнго чаю. Листя на короткий час нагрівають або пропарюють, скручують та сушать. Зелений чай хорошої якості можна визначити за св...

  Для найкращого зеленого чаю відбирають тільки два верхніх листочка та чайну бруньку. Щоб отримати зелений чай дуже важливо зупинити процес ферментації в щойнозібраному чайному листі, який є основним при виробництві чорнго чаю. Листя на короткий час нагрівають або пропарюють, скручують та сушать. Зелений чай хорошої якості можна визначити за свіжим ароматом, який нагадує аромат сіна; листя зелене, а не коричневе, блискуче, сухе та пружнє.

 В зеленому чаї міститься багато антиоксидантів - поліфенолів, які руйнують вільні радикали в організмі людини. Поліфеноли, що є в зеленому чаї, здатні нейтралізувати вільні радикали та зменшити їх вплив на організм людини.

Докладніше

Підкатегорії

  • Японія

      Японія славиться та пишається своєю чайною традицією. Це відображається в чудовій якості чаю. Лише невелика частина японського чаю йде на експорт і більша частина йде в Евросоюз.

      Клімат в Японії міняється в залежності від сезону і це саме те, що допомагає покращити аромат японського чаю. Туман, сонце та невеликі зливи весною допомагають чайним кущам розвивати типовий аромат японського чаю.  Але заслуга в якості японського чаю належить не тільки клімату. Складні методи виробництва також роблять японський чай особливим. Наприклад, свіжезібране чайне листя негайно піддають термічній обробці паром, щоб зупинити ферментацію та зберегти компоненти свіжими.

  • Цейлон

     Шрі Ланка є аграрною країною з добре розвинутим чайним виробництвом. Насправді цейлонський чай є всесвітньо визнаним товарним знаком. Не дивлячись на те, що Цейлон, як правило, асоціюється з чорним чаем, зелений чай з плантацій біля Канді, древньої столиці, безумовно варто спробувати.

  • Китай

     Чай походить з Китаю, де він відомий вже більше двох тисяч років. Хоча чай вирощують в багатьох країнах Сходу, Китай все ще залишається найбільшим виробником та експортером чаю. Чай є невід*ємною частиною життя жителів Китаю. А завдяки своєму розміщенню та сприятливому клімату тут вирощується велика кількість різних сортів чаю.

Показані 1 - 5 із 5 пунктів
Показані 1 - 5 із 5 пунктів