ВАГОВИЙ ЧАЙ Немає жодного товару в цій категорії.

ВАГОВИЙ ЧАЙ

 Ми раді презентувати Вам широкий асортимент класичних видів чорного, білого та зеленого чаю, ароматизованих та фруктових сумішей, а токож трав*яний чай.

Підкатегорії

  • Білий чай

     Колискою білого чаю є провінціія Фуцзянь в Китаї. Тільки останнім часом його почали виготовляти в інших провінціях Китаю, Шрі-Ланці, Індії. Білий чай збирають в дуже короткий період - на початку весни і тільки при сприятливих погодніх умовах.

     Процес включає в себе обережний збір, щоб не пошкодити листочки та бруньки. Повільна сушка спочатку на відкритому повітрі, а потім в приміщенні може зайняти 3-4 дні.

     Як правило білий чай виготовляють із ще не до кінця розкритих чайних бруньок.

  • Зелений чай з добавками

    Наші суміші створені на основі чаю найвищої якості. Всі композиції ретельно перевіряються перед тим, як бути використаними в наших сумішах.

    Чаювання - це не тільки гастрономічне задоволення, але й естетичне. Тому в наших композиціях використовуються тільки великі шматочки фруктів, цілі ягоди та велика різноманітність квітів.

  • Зелений чай

      Для найкращого зеленого чаю відбирають тільки два верхніх листочка та чайну бруньку. Щоб отримати зелений чай дуже важливо зупинити процес ферментації в щойнозібраному чайному листі, який є основним при виробництві чорнго чаю. Листя на короткий час нагрівають або пропарюють, скручують та сушать. Зелений чай хорошої якості можна визначити за свіжим ароматом, який нагадує аромат сіна; листя зелене, а не коричневе, блискуче, сухе та пружнє.

     В зеленому чаї міститься багато антиоксидантів - поліфенолів, які руйнують вільні радикали в організмі людини. Поліфеноли, що є в зеленому чаї, здатні нейтралізувати вільні радикали та зменшити їх вплив на організм людини.

  • Оолонг

      Оолонг, у перекладі з китайської мови означає "чорний дракон", відноситься до напівферментованого чаю.

      Свіже чайне листя залишають на сонці щоб висохнути. В певний момент після того, як воно починає в*янути та окислюватися, процес переривають швидко прожарюючи його при високих температурах.

    Результатом являється якісний чай з прекрасним смаком та характером. За зовнішнім виглядом та смаком оолонг знаходиться між зеленим та чорним чаєм. Колір настою варіюється від яскраво-жовтого до помаранчевого. В залежності від походження смак варіюється між пряним, димчатим або м*яким квітковим.

  • Пу Ер

       Пу Ер виробляють в основному в Юньнані, але також і в деяких інших районах Китаю.

       На відміну від інших видів чаю, Пу Ер з часом не псується, а покращує смак. В цьому він трохи схожий на коньяк - з часом він не псується, а лише набирає додаткових ароматів в свій букет та дозріває.

       Що особливого в смаку Пу Еру? Цей чай має характерний яскраво виражений аромат сухофруктів та чорнозему, насичений смак з різними відтінками - від древесних до яблучно-чорносливних. В залежності від витримки та способу заварювання Пу Ер відрізняється смаком та кольором настою, але сплутати його смак зі смаком іншого чаю просто неможливо.

       Пу Ер в Китаї давно носить ярлик кросоти, стрункості та молодості. По користі рівних йому не знайти. Китайці цінують цей напій довголіття та здоров*я та вважають його безцінним подарунком природи людям.


     

     

  • В*язаний (квітковий) чай

      В*язаний (квітковий) чай - також відомий як артистичний чай - напевно самий гарний серед усіх видів чаю. Він являє собою скручене вручну у форму акуратних шариків (або в будь-яку іншу форму) чайне листя, всередині яких сховані маленькі гарні квіточки. Основою в*язаного чаю може бути зелений, чорний або білий чай та різні квіти. Квіти підбираються у відповідності з формою то кольором. Найбільш популярні квіти жасмина, лілії, нагідків та амаранту. Під час заварювання чайне листя розкривається, щоб показати квіти, сховані всередині. Поєднання квітів та чаю в значній мірі впливає на зовнішній вигляд, аромат та смак готового напою.

  • Фруктовий чай

       На відміну від чорного та зеленого чаю, фруктовий чай насправді не чай, а суміш сушених  фруктів, ягід, квіток та трав. Фруктовий чай виробляється на натуральній основі та його можна пити без обмежень. Він ідеальний, щоб вгамувати спрагу та освіжитися. В гарячому або холодному вигляді наші фруктові настої завжди смачні.

  • Чорний чай з добавками

      Високоякісний чорний чай, який ми використовуємо в наших композиціях, і надає їм свій ідеальний характер. Крім того, щоб забезпечити  чудовий зовнішній вигляд та незрівняний смак чаю, ми надаємо великого значення бездоганній якості кожного окремого компонента. Із ретельно відібраної та змішаної сировини народжуються одні з найбільш популярних наших витворів.

  • Чорний чай

     Найкращий чорний чай виготовляється, як і зелений чай, з верхніх двох листочків та бруньки. Зібране чайне листя розкладається на сітках на 12-18 годин для зав*ялювання. Після зав*ялювання листя скручують для того, щоб пошкодити мікроструктуру листя та розвинути аромат чаю. Скручування також полегшує початок процесу ферментування. В процесі ферментування (окислення) чорний чай набуває свого характерного смаку та аромату, а листя міняє колір з зелегого на різні відтінки коричневого. До того ж ферментування збільшує строк зберігання чаю. Чорний чай піднімає настрій, бадьорить організм та покращує роботу мозку.

  • Ройбуш

       Рослина, відома як ройбуш, належить до сімейства бобових. Ройбуш - кущ з тонкими гілочками та листочками у вигляді голок, який росте в Південній Африці. Гілочки зазвичай збирають за допомогою серпа, потім дрібно нарізають, пресують та зволожують. Це покращує процес окислення, в кінці якого популярний чай ройбуш набуває привабливого корочневого кольору з червоним настоєм та фруктовим ароматом.

      Багатий антиоксидантами, він не містить кофеїн та позитивно впливає на організм людини.

  • Трав*яні суміші

      Трав*яні суміші популярні протягом віків. Насправді, більша частина того, що ми знаємо про трави зараз, походить з середньовічних джерел. Сьогодні трав*яні суміші знову на піку популярності. Все більше і більше людей включають до свого раціону напої з трав, як один із компонентів здорового харчування.

  • Пресований чай
  • Мате

      Мате або Йерба мате - це стимулюючий напій, який готують шляхом замочування подрібненого листя дерева сімейства падубових. Листя збирають разом з гілочками, яке спочатку сушать, а потім подрібнюють. Цей традиційний напій корінних жителів Анд популярний в багатьох країнах Південної Америки. Традиційно мате п*ють з калабасу, солодко-кислий аромат якого підсилює смак мате.